WE TAKE CARE OF YOU!

PREVENTIE

/ Beveiliging van uw woning.

/ Beveiliging van uw bedrijf.

/ Bescherming van uw gezin.

/ Keuring van uw installaties.

BIJSTAND

Dringende interventies & noodmaatregelen zoals:

/ Voorlopig dichtmaken van woning na inbraak.

/ Bouwdroging.

/ Herstel en vervangen van sloten.

/ Ontstopping & lekdetectie.

/ Opslag van goederen.

 

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

/ Belastingbrieven.

/ Juridisch advies.

/ Boekhouding.

 

PLAATSBESCHRIJVING

Hebt u er misschien al aan gedacht om een plaatsbeschrijving te laten uitvoeren?

Wat is een plaatsbeschrijving?

Een plaatsbeschrijving of “bevindingsstaat” is een tegensprekelijk opgemaakte schriftelijke vaststelling van de staat van een onroerend goed, meestal voor de aanvang van (ver)bouwwerkzaamheden. Met name bevat de plaatsbeschrijving een gedetailleerde opsomming, eventueel vergezeld van foto’s, van de schade (barsten, gebruiks- en vochtschade) van een eigendom.

Wat is het nut hiervan? Plaatsbeschrijvingen dienen opgemaakt te worden voorafgaand aan de werken. Als deze plaatsbeschrijving zorgvuldig en degelijk opgesteld werd, kan dit een nuttig instrument zijn bij eventuele discussies. Zo kan u aantonen dat een bepaalde schade het gevolg was van de uitgevoerde werken en kan u hen hiervoor aansprakelijk stellen.

Hebt u nog vragen hierover? Wij geven u graag wat meer informatie in een persoonlijk gesprek, maar u kan ons uiteraard ook via mail contacteren.

Bent u reeds overtuigd? Bel ons gerust om een afspraak te maken. Dan komen wij graag langs voor een gedetailleerde plaatsbeschrijving van uw eigendom.

Slechts enkele dagen later ontvangt u van ons uw gedetailleerde plaatsbeschrijving waarin de opgenomen gegevens en foto’s werden verwerkt.

 Plaatsbeschrijving